Information om behandling av personuppgifter

Ni får denna information om hur era personuppgifter behandlas av Stockholms Bilmäklare AB, 556564-4936, Reprogatan 6, 18377 Täby

Din integritet är viktig för oss och vi vill skydda era personuppgifter på bästa sätt. Informationen nedan visar hur vi behandlar alla personuppgifter som samlas in om dig av oss när du eller företags representant önskar göra ett köp.

För att kunna fastställa din identitet och begära kreditprövningar när en sådan krävs behandlar vi uppgifter om ditt namn och ditt personnummer samt uppgifter om din ekonomiska situation. Behandlingen av ditt ert personnummer är krav med hänsyn till en säker identifiering.

Om du provkör ett fordon behandlar vi ditt namn, dina kontaktuppgifter, körkort, personnummer samt uppgifter om provkörningen. Detta för att vi ska kunna ta ut eventuella kostnader som uppstod under den tid du provkörde fordonet. Detta är vår skyldighet gentemot kunden av en säker identifiering vid utlåning av våra fordon.

För betalning eller kreditupplysning kan vi komma att dela uppgifter om ditt kortnummer eller personnummer samt uppgifter om din ekonomiska situation till betalningsförmedlare och kreditföretag.

Vid köp av ett fordon kan vi komma att registrera din information i Transportstyrelsens vägtrafikregister i syfte att kunna genomföra ägarbytet.

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till försäkringsbolag när du köper ett fordon av oss eller lämnar in ett fordon för service eller reparation.

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till ett finansbolag när du finansierar eller leasar ett fordon av oss.

Vi kommer inte att delge information om dig till andra oavsett förfrågan än vad som har med aktuell affär att göra. Efter en affär sparar vi era uppgifter max 3 månader eller så länge som garanti har getts.

Vi behandlar som huvudregel endast dina personuppgifter inom EES. I de fall personuppgifter behandlas utanför EES görs detta endast i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Om du vill ha mer information är du välkommen att kontakta oss.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-torsdag 11:00-18:00
Fredag 11:00-17:00
Lördag 11:00-15:00
OBS: Lördagar stängt mellan 1:a juni och 31a augusti